Onze tips:

  • Vraag op MultiOfferte.nl offertes aan voor uw VVE.

Gevelreiniging Vereniging van Eigenaren

Als vereniging van eigenaren is een gevelreiniging iets waar je mee te maken kan krijgen. Het reinigen van de gevel met de VVE is aantrekkelijk dan dit individueel te doen door de schaalvergroting. Denk alleen al aan het delen van de kosten voor het opbouwen van een stijger.

Gevelreiniging heeft zoals alle onderhoudswerkzaamheden een positieve uitwerking op de totaalwaarde van de woningen die onder de vereniging van eigenaren vallen. Daardoor zijn de kosten voor de gevelreiniging eerder een investering. Vraag altijd bij meerdere gevelspecialisten een offerte aan. Zodoende kunt u het aanbod beter vergelijken.

Vraag offertes aan bij meerdere schilders en vraag eventueel of de bedrijven langskomen. Zodoende kan de gevelreiniger een goed onderbouwde offerte opstellen. Middels het onderstaande formulier kunt u in één handeling eenvoudig meerdere offerteaanvragen voor gevelreiniging aanvragen.

Kies uw regio

In welke regio zoekt u een geschikte aanbieder?
Regio * Toon kaart Toon kaart

Opdrachtomschrijving gevelreiniging en/of gevelrenovatie

Om u een offerte op maat te kunnen sturen, hebben de bedrijven van u een zo uitgebreid mogelijke opdrachtbeschrijving nodig. Omschrijf de werkzaamheden, de bereikbaarheid van de gevel, de staat van de gevel, de eventuele aanwezigheid van graffiti, etc.
Reinigen
Restaureren
Ouderdom pand (indicatie) in jaren
Oppervlakte gevel (indicatie) in m2
Beschrijving van de opdracht

Bestanden meesturen (optioneel)

U kunt ter verduidelijking van de offerteaanvraag eventueel een bestand meesturen. Dit kan een foto zijn, of bijvoorbeeld een tekstbestand. Alleen de bekende bestandstypen zoals onder andere pdf, doc, xls, jpg, gif zijn toegestaan. De bestanden die u wilt meesturen mogen in totaal maximaal 2 MB groot zijn. Afhankelijk van uw verbinding kan het wel even duren voor de bestanden geupload zijn en u dus naar de volgende stap gaat.
Bestand
Bestand
Bestand
Velden met een * zijn verplicht