Onze tips:

  • Vraag op MultiOfferte.nl offertes aan voor uw VVE.

Dak en zink Vereniging van Eigenaren

Het kan voorkomen dat er werkzaamheden aan het dak moeten worden verricht. Dit is niet alleen zaak van de bewoners op de bovenste verdieping. Doorgaans betalen alle leden van de vereniging van eigenaren mee aan dit soort klussen. Een lekkage is namelijk nadelig voor alle bewoners.

Bij werken aan dak en zink moet u denken aan het vervangen van het lood langs de dakranden, het opnieuw bedekken van het dak, onderhoud aan dakgoten, etc. Werkzaamheden aan het dak worden doorgaans uitgevoerd door loodgieters of in dak gerelateerde gespecialiseerde bedrijven.

De kosten voor het repareren van het dak zijn in de regel niet misselijk. Kwaliteit is bij dit soort werk een belangrijke factor. Vooral omdat werkzaamheden aan het dak niet vaak voorkomen, is het zaak dat dit goed gebeurd. Vraag altijd bij meerdere bedrijven een offerte aan. Maak hiervoor gebruik van het onderstaande formulier. Wij sturen uw offerteaanvraag naar 5 bedrijven (en niemand anders). De bedrijven sturen u zo spoedig mogelijk een offerte op maat of nemen persoonlijk contact op.

Kies uw regio

In welke regio zoekt u een geschikte aanbieder?
Regio * Toon kaart Toon kaart

Projectomschrijving

Om u een offerte op maat te kunnen sturen, hebben de loodgieters een zo uitgebreid mogelijke beschrijving nodig. Omschrijf bijvoorbeeld of het gaat om een de gehele woning of een gedeelte hiervan, dakgoten, deklijsten, hemelwaterafvoer, eventuele lekkage, uw huidige situatie enz.
Werkzaamhedenvervanging
reparatie / onderhoud
overig

Bestanden meesturen (optioneel)

U kunt ter verduidelijking van de offerteaanvraag eventueel een bestand meesturen. Dit kan een foto zijn, of bijvoorbeeld een tekstbestand. Alleen de bekende bestandstypen zoals onder andere pdf, doc, xls, jpg, gif zijn toegestaan. De bestanden die u wilt meesturen mogen in totaal maximaal 2 MB groot zijn. Afhankelijk van uw verbinding kan het wel even duren voor de bestanden geupload zijn en u dus naar de volgende stap gaat.
Bestand
Bestand
Bestand
Velden met een * zijn verplicht