Onze tips:

  • Vraag op MultiOfferte.nl offertes aan voor uw VVE.

Centrale Verwarming Vereniging van Eigenaren

Bij grotere appartementencomplexen vormt centrale verwarming een belangrijk onderdeel van het werk van de vereniging van eigenaren. Er zijn gebouwen die een gemeenschappelijke verwarmingsinstallatie hebben. Deze dient onderhouden te worden en kan aan vervanging toe zijn. In kleinere gebouwen hebben de bewoners doorgaans zelf een verwarmingsketel hangen.

Centrale Verwarming is een grote kostenpost voor een Vereniging van Eigenaren. Het is daarom zaak dat u goed onderzoekt welke optie voor uw Vereniging van Eigenaren de voordeligste en duurzaamste is. Moderne CV installaties kunnen ook energiezuiniger en onderhoudsvriendelijker zijn dan de oude CV-installatie, hierdoor verdient u de investering over een bepaald aantal jaren terug.

Vraag altijd bij meerdere bedrijven offertes en informatie op voor centrale verwarming. Zet de verschillende mogelijkheden tegen elkaar af. Kijk hierbij niet elkel naar de aanschafkosten, maar houdt ook goed rekening met capacteit, onderhoudskosten, restwaarde, de economische levensduur van een installatie, etc. U kunt op MultiOfferte.nl als VVE eenvoudig bij meedere bedrijven een offerteaanvraag indienen bij CV installateurs.